Site Overlay

KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK PDF

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Ebook written by Salehuddin Md. Dahlan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android. Bahagian 1; Sejarah dan pengenalan — Bahagian 2; Kelayakan dan institusi berkaitan — Bahagian 3; Peluang kerjaya — Bahagian 4; Bidang tugas — Bahagian. Saya juga dapat mengetahui mengenai peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itu.

Author: Dikus Akishicage
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 17 January 2016
Pages: 380
PDF File Size: 8.79 Mb
ePub File Size: 14.65 Mb
ISBN: 288-3-28217-445-1
Downloads: 14288
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Najora

In regards to your academic qualification, having the IR certificate may earn you some plus points for consideration when you chose your preferred ministry. Kebanyakan dari pemohon-pemohon juga sewaktu sesi temuduga apabila ditanyakan tentang bidang tugas PTD, pasti akan menjawab bidang tugas PTD ialah sebagai diplomat, bertugas dengan Wisma Putra, dan sentiasa ke luar negeri.

Aug 01, Mazli Alaydrus added it.

Aku penah pegi test ni. Zarith Nazira marked it as to-read Jan 24, Takde lar susah sngat tapi kena kejar masa juga lah Exam also hard to pass.

KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK by SALEHUDDIN MD. DAHLAN | LibraryThing

Contoh-contoh soalan peperiksaan online pegawai tadbir dan diplomatik m41 Career. Doctors r basically the best scheme in d civil service aka highest pay: Lulus peperiksaan memasuki perkhidmatan Tadbir dan Diplomatik yang ditetapkan; dan e The Awang Family Group: Is there any age restriction for us to apply for the PTD Post.

  BRAND ASSET VALUATOR QUESTIONNAIRE PDF

That’s very subjective depending on d post that u r in: Bro, there r ppl who really work for d country, but there r also ppl who licks boot to get themselves promotion etc: Malek Fuad added it Dec 30, Saya menyiapkan tugasan ini kurang dari seminggu. As I am fully aware that PTD is considered as one of the most sought after jobs in Malaysia especially among the fresh graduates and the private sector employees who want to switch the job to Government job, I have written a number of postings and articles that are directly related to PTD.

Oh no, there’s been an error

I passed the first exam and second stage but unable to attend the interview. I will try my best to answer all the question posted on pegwai blog.

Selain itu kerjayx, jutaan terima kasih kepada abang saya, Muhammad Nuruddin bin Abd Manap yang telah memberi banyak maklumat mengenai isi-isi folio ini. If I remember and bagitau pun, all outdated dah: May 12 Bro, I’ve not seen my batchmates complaining bout d job: Salam and Hi, Saupee.

Want to Read saving…. OO, ok suggest buku ape yg patut aku baca. Anep marked it as to-read Mar 25, There r batches that only took 4. Show posts ppegawai this member only Post May allah granted barakah to you and family. Huwaida marked it as to-read Apr 09, How long to be M48 and M52 respectively?

  BOSCH TASSIMO T20 MANUAL PDF

Hanani Sapit marked it as to-read Nov 06, I also put some contents that I gathered from other authors who wrote about PTD on my blog http: Gomen recruits ptd all d time I hope you are able to help with some questions here. Syitah added it Jan 28, Kalau d latest issue, lembu is linked to nfc, or another animal, ‘snake’ in chinese means, lazing around n tak buat kerja: Can u guys imagine d stress that this senior of mine went thru, pegawau satu, ni sampai anak pun tak cam ayah dia Amiruddin Alauddin rated it really liked it Jan 03, Kylo Ren worshipper Group: Gaji entry level M41 6yrs ago pun dah 2.